Foto:

Opening De Stek: nieuw onderkomen KerkvoorNu

DUIVEN - Op zondag 7 april vindt op feestelijke wijze de officiële opening van De Stek plaats, het nieuwe thuis van KerkvoorNu. Hier worden straks de diensten op zondag gehouden. Maar De Stek wordt ook een plek voor ontmoeting en samenzijn.

KerkvoorNu is een laagdrempelige en eigentijdse kerk, die midden in de streek staat. De Stek, gehuisvest in de voormalige bibliotheek, ligt centraal in het centrum van Duiven. In De Stek wil KerkvoorNu een gastvrije plek bieden aan iedereen. Een thuis waar je mag komen zoals je bent. Voor een kop koffie of thee, de kerkdiensten op zondag of één van de vele activiteiten die er zullen plaatsvinden – voor een belangrijk deel in samenwerking met regionale (hulp)organisaties.

De opening wordt – vanwege de verwachte drukte – in twee feestelijke diensten gevierd, om 10.30 en om 14.30 uur. Wilt u de opening bijwonen? Van harte welkom! Na de dienst is er een hapje en een drankje en gelegenheid om de gebouwen te bekijken. In de week volgend op 7 april zijn er veel activiteiten in en rond het gebouw. Meer informatie daarover verschijnt op de website van de kerk (www.kerkvoornu.nl).