Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Dirigent. (foto: filmdepot.nl)
De Dirigent. (foto: filmdepot.nl) (Foto van filmdepot.nl)

Programma Filmhuis Didam

Zaterdag 16 maart, 20.00 uur, Bohemian Rhapsody. Deze ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury is inmiddels een internationale succes met vele prijzen.

Maandag 18 maart, 20.00 uur, The Kindergarten Teacher (de Kleuterjuf). Van een gemoedelijk drama verandert deze film in een ongrijpbare thriller.

Woensdag 20 maart, 13.30 uur en 15.30 uur, de familiefilm Maya de Honingspelen (alle leeftijden). Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen.

Vrijdag 22 maart en maandag 25 maart, 20.00 uur, De Dirigent. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de uit Nederland afkomstige Antonia Brico. Eind jaren ’20 was zij de eerste vrouwelijke dirigent ter wereld die succesvol grote symfonie orkesten dirigeerde.

Vrijdag 29 maart, 20.00 uur, Mary Poppins Returns, een nostalgische musical. Mary Poppins schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven.

Maandag 1 april, 20.00 uur, Edie. Een heerlijk avontuurlijke feelgood film vol humor. Edith Moore (Edie), een bittere, eigenwijze Engelse dame, besluit haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. Onderweg ontmoet ze Jonny, een jonge man die haar helpt, Ze kletsen, ruziën en maken lol.

Reserveren en meer informatie over films of Filmhuis Didam: www.filmhuisdidam.nl.

Meer berichten