Degradatiespook blijft ronddwalen bij Basketiers'71:

ZEVENAAR - Basketiers’71: Degradatie spook blijft ronddwalen. Dat was de conclusie na de speelzaterdag van 2 maart.

We nemen u even mee terug, Dames 1 tegen Snipers. Als je in de onderste regionen verkeerd is iedere wedstrijd belangrijk. Dus ook deze, ieder punt wat je kunt pakken, moet je pakken. Een ieder was zich hiervan bewust, weer voelbaar op alle vlakken. Er speelde zich een gelijkwaardige strijd af, die alle kanten op kon. De inzet, fanatisme, spirit, energie, was er ten over. Goede aanvallen, goede schoten, vielen helaas niet allemaal.

Snipers nam een kleine voorsprong van een punt of vijf. Dit kleine, marginale verschil bleef eigenlijk de hele wedstrijd. Het gaatje varieerde van maximaal twaalf verschil, tot minimaal drie. Lukte net niet om de aansluiting te maken, de voorsprong te pakken.

Aan de inzet van het team in zijn geheel, heeft het niet gelegen. Het enthousiasme van het publiek ook niet, Na het eindsignaal stond er een stand van 53 – 60 op het scorebord. Er is nog niets aan de hand, er zijn nog voldoende wedstrijden te spelen. Daarmee punten te pakken, maar het degradatiespook blijft op de loer liggen.

Uiteraard is men de komende speelzaterdag 16 maart welkom.