Logo gemeentenieuwsonline.nl
Impressie. (foto: T. Kaal)
Impressie. (foto: T. Kaal) (Foto: T. Kaal)

Teenage Carnaval Party in Boemelburcht

ZEVENAAR - De Teenage Carnaval Party is er speciaal voor jeugd vanaf 11/12 jaar. Vooral voor leerlingen van groep 8, de onderbouwklassen en derde klassers van de middelbare school is het een lekker feestje. Vrijdag 1 maart tot 23.00 uur, met uiteraard carnavalsmuziek, maar ook met Top 40, house en hardstyle.

Het concept 7Beats van Joeri van Grol is speciaal gericht op deze doelproep. 7Beats organiseert veel schoolfeesten. Dit zijn feesten met een dj en met muziek die bij deze groep feestvierders past. “Het enige dat we er bij het Teenage Carnaval aan toevoegen, is carnavalsmuziek. De kinderen reageerden de voorgaande jaren super, super enthousiast.” De carnavalisten ontvangen een leuke gadget en wie ook nog eens mooi of origineel verkleed komt, maakt kans op een prijs.

Geen alcohol, veilig feest

Tijdens de Teenage Carnaval Party wordt geen alcohol (100 procent fris) geschonken. Daarnaast is het een veilig feest. Er staat beveiliging voor de deur en wie eenmaal binnen is, kan niet zomaar naar buiten. Hierdoor kunnen er geen ongeregeldheden ontstaan. “Ouders kunnen dus met een veilig gevoel hun kinderen hier naartoe brengen.”

Zaal open: 19:30 uur. Aanvang: 20:00 uur. Einde: 23:00 uur. Voorverkoop : 3,50 (alleen online via https://www.ticketkantoor.nl/shop/teenagecarnaval). Aan de deur: 5 euro.

Meer berichten