Logo gemeentenieuwsonline.nl

Carnaval voor 55-plussers bij Knor- en Knalpot

GIESBEEK - Eén van de hoogtepunten van het Giese carnaval is toch wel de jaarlijkse seniorenmiddag. Een gezellige middag voor alle 55-plussers van Giesbeek en omstreken, die het vertrouwde pronkzittingsgevoel toch wel missen in de steeds moderner wordende carnavalstraditie.

Carnavalsvereniging Knor- en Knalpot heeft als hoofddoel om carnaval voor alle leeftijden mogelijk te maken en te blijven maken in Giesbeek. Dit resulteert in een uitgebreid carnavalsprogramma voor 2019, met als aftrap van het feestjaar: de 55+middag. Op zondag 24 februari zal in Het Hof van Giesbeek vanaf 13.00 uur een variërend programma worden gepresenteerd en zal bekend gemaakt worden wie er dit jaar de eretitel van Seniorenprinsenpaar gaan dragen. De entree voor deze middag is gratis en een kopje koffie of thee wordt aangeboden door Het Hof van Giesbeek. Namens C.V. Knor- en Knalpot is de 55-plusser welkom! Het programma duurt tot 16.30 uur.

Na deze seniorenmiddag gaat de vereniging zich klaar maken voor de carnavalsdagen 1 - 4 maart, met het kindercarnaval op De Paulusschool, het Gekostumeerd Bal met optredens van Stef Ekkel en John West, de grote Giese optocht, het Fruhshoppen XXL, de dolle dinsdag uit en nog veel meer. Zie www.knorenknalpot.nl of de socialmedia voor meer informatie.

Meer berichten