Feestelijke opening in Pannerden

Op woensdag 14 november jl. opende de vernieuwde bibliotheek in Pannerden haar deuren. Op zondag 17 februari a.s. volgt de officiële openingshandeling door de Burgemeester van Zevenaar, Lucien van Riswijk. In de afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan de realisatie van een moderne en digitale bibliotheek. Tot de officiële opening van Kunstwerk! de Bibliotheek op 17 februari a.s. hebben de klanten alvast kennis kunnen maken met de vernieuwde bibliotheek.

Kunstwerk! de Bibliotheek is speciaal voor iedereen: je vindt er wat je zoekt en wordt verrast door nog meer. Wegdromen in een heerlijk boek. Je vermaken met een prachtige film en blij zijn met dat eindelijk gevonden muziekstuk. Kunstwerk! de Bibliotheek heeft een compleet eigentijds, vernieuwend en digitaal aanbod. Naast de collectie van boeken, tijdschriften, kranten, films en muziek vind, lees én beleef je alles via diverse nieuwe mediavormen. Zo kun je muziek luisteren en privé of zakelijk werken. Je wordt er geïnspireerd, verleid, vermaakt en verrast.

Graag nodigt Kunstwerk! de Bibliotheek je uit om aanwezig te zijn bij de heropening op 17 februari a.s. Tussen 13.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom aan de Claudius Civilisstraat 1-3 in Pannerden.