Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Kunstwerk! Het Musiater

Rapalje Still Into Folk

Into Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd, een nieuwe kilt.Twintig jaar na het verschijnen van het eerste echte album, is het tijd voor een heruitgave. Om de ontwikkeling eer aan te doen neemt Rapalje dit album in z'n geheel opnieuw op.
Het geluid van David Myles is natuurlijk de belangrijkste toevoeging. Ook twintig jaar later klinken klassiekers als Wat Zullen We Drinken nog net zo opzwepend als toen!
Aangevuld met Ierse danseressen, een vlammende doedelzak en een schat aan ervaring is Still into Folk een ware Keltische beleving!

Vrijdag 22 februari 20.15 uur. Prijs inclusief pauzedrankje 23 euro.

Maarten Ebbers en Maria Noé 9+
Oorlogsgeheimen - Naar het bekroonde boek van Jacques VriensHet is 1943. Het Zuid-Limburgse dorp waar de elfjarige Tuur woont, is bezet door de Duitsers. Tuur en zijn buurmeisje Maartje vinden dit in het begin wel spannend. Maar langzaam maar zeker komen de kinderen erachter dat de bezetters in staat zijn tot de ergste dingen. De volwassenen proberen zoveel mogelijk voor hen geheim te houden. Maar op een dag vertelt Maartje aan Tuur dat zij zelf ook een groot en gevaarlijk geheim heeft. Tuur denkt vaak terug aan de oorlog. Aan zijn buurmeisje Maartje. En het grote geheim…

Vrijdag 8 maart 19.30 uur. Normale prijs inclusief pauzedrankje 12,50 euro; nu 2=1 aanbieding voor 6,25 euro per kaartje.
Let op: voor het reserveren van de 2=1 aanbieding kun je een email sturen naar info@liemerskunstwerk.nl met je adresgegevens en telefoonnummer.

Abafazi Abafazi Helela Mama!
Abafazi komt uit het Zulu en betekent letterlijk vrouwen. De tien power-vrouwen van Abafazi brengen een eerbetoon aan iconische zwarte vrouwen die een lans hebben gebroken voor de vrijheid. Ze nemen u mee op reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika. Een Afrika-belevenis om nooit te vergeten!

Dinsdag 12 maart 2019. Aanvang 20.15 uur. Prijs € 26,00. Jumbo Heemskerkzaal, Het Musiater

Meer berichten