Liefde voor de club: Basketiers'71

ZEVENAAR - Bijna Valentijnsdag lijkt ons goed echte 'Clubliefde' te beschrijven. Voor ons betekent dit: iedere speelzaterdag klaar staan, van vroeg tot laat.

Sportzaal speelklaar maken, speelmaterialen op de juiste plaats zetten. Hand- & spandiensten verlenen, waar nodig is, gevraagd wordt. Vanaf het begin de opbouw tot ,de afbouw, na het laatste fluitsignaal. Raad, advies, tips geven over het spel van de teams, de individuele spelers.

Verlies: de troostende woorden, er zijn ergere dingen op de wereld, de schouderklop, troostende arm.

Winst: stapje achter doen, vreugde laten vieren, het podium is voor de sterspelers/winnaars.

Degradatie komt sporadisch voor, volgend seizoen beter, komen betere tijden, spelplezier behouden. Promotie/kampioenen, de gepaste afstand nemen, de beker, de medailles, de bloemen en de zoenen. Het moment van vreugde uitspattingen is van de teams, de begeleiding, zij verdienen dat. Vanuit soms strenge, rechtvaardige, bestuur visie, het beste voor de vereniging doen, dit staat voorop. Jezelf op de achtergrond plaatsten, Zevenaar & omgeving bekend houden/maken van Baketiers’71 via de persberichten.

Een goed thuisfront hebben, die het toelaat dat er zoveel uren van tijdbesteding worden gestoken in de hobby. Kortom een liefde waar ons hart al meer dan dertig jaar voor slaat, in goede en mindere tijden, deze relatie blijft! Onze grootste liefde blijft moederliefde, alles wat in ons leven mogelijk is en kan, hebben we te danken aan onze mam. Dankbare liefdevolle moederliefde, verdient een Valentijns verrassingspakket en een bloemboeket, deze heeft ze gehad.