Blijft Basketiers'71 aansluiting houden?

ZEVENAAR - Basketiers’71: blijven ze aansluiting houden? Ja, dat is de vraag, die al enige weken binnen de vereniging wordt gesteld.

Als echte basketballiefhebber weet u waar we het over hebben. De dames 1-wedstrijd van zaterdag 16 februari, aanvang 16.00 uur. In onze welbekende sporthal Heerenmaten, wat staat er op het spel. Een wedstrijd tegen het eerste damesteam van WSV.

Beide teams bevinden zich in de onderste regionen van de ranglijst. Sportief gezien zullen er aan het eind van het seizoen twee teams degraderen. Beide verenigingen willen dit koste wat koste zien te voorkomen. Een sterke zesde man, in dit geval sterke vrouw kunnen ze goed gebruiken. Bij deze dan ook de oproep aan u als Zevenaars basketbal-liefhebber: komt allen.

De support, de aanmoedigen, ze zullen ze meer dan nodig hebben. Iedere extra positieve stimulans kan het team tot grote hoogte doen stijgen. Misschien wel boven zich zelf uit, dus kom dit aanschouwen, hier wil je bij zijn. Het voordeel van een massaal thuispubliek, kan de doorslaggevende factor zijn! Wij zien u dan ook graag verschijnen zaterdag 16 februari om 16.00 uur. U bent altijd welkom bij Basketiers’71, maar nu nog meer dan ooit.