Logo gemeentenieuwsonline.nl
Prinsenraad Prins Bart 2e. (foto: CV  Waoter & Wiend)
Prinsenraad Prins Bart 2e. (foto: CV Waoter & Wiend) (Foto: CV Waoter & Wiend)

Carnaval Hoog Ien 't Vaandel met Prins Bart 2e

PANNERDEN - Samen met Prins Bart 2e, Adjudant Remco & de prinsenraad beloofd het een groot feest te worden! Traditiegetrouw trappen ze op vrijdagmorgen af op basisschool ’t Scathe.

’s Middags brengen ze een bezoek aan De Pannerd, Hier zal ook de prinsenraad van Prins Bart 2e officieel worden geïnstalleerd. ’s Avonds is het dan tijd voor de jeugd in jongerensoos De Duim tijdens Duimnaval. De muziek is in handen van DJ Dennis.

Zaterdag begint met een carnavalsviering in de Martinuskerk. Aansluitend is er in residentie de Oude Waal tijd voor 'Carnaval de apres ski!'. De muziek is in handen van Deprado. Zondag is de optocht door ’t Land van Waoter & Wiend met aansluitend een after party ohne ende met Deprado!

Maandag om 11:00 uur is de residentie alweer geopend voor de vroege vogels om te Frühshoppen. Ook dit zal een historische dag worden, want dit is de laatste keer carnaval in de Oude Waal. Deze dag gaat de boeken in, daar moet je natuurlijk bij zijn!

Om 14:00 uur start het kindercarnaval, de mensen van circus Pom Pom staan klaar voor een leuke show. Om 16:00 uur kan er geknutseld worden voor 'de Rammeloptocht' deze zal gehouden worden om 18:00 uur vanaf de residentie.

Om 18:30 uur zal de Bacchus worden aangestoken door Prins Bart 2e en dan zit het er voor de kinderen echt op. De volwassenen gaan dan nog even terug naar de residentie, want na elke brand is het zaak om ook goed “nao te blusse”. Deze laatste uren in De Oude Waal zakken we nog eens lekker door en sluiten we een geweldige carnaval en tevens een geweldig tijdperk af.

Meer berichten