Logo gemeentenieuwsonline.nl
Maarten Groenendijk die met gemak laat zien wie de snelste is. (foto: René Bosch)
Maarten Groenendijk die met gemak laat zien wie de snelste is. (foto: René Bosch) (Foto: René Bosch)

Pigeons On Wheels weer met beide benen op de grond

DUIVEN - Zaterdag 2 februari speelde Pigeons On Wheels de vijfde competitieronde in sportcentrum Oudenrijn in Vleuten. Nadat POW vorige week helemaal in de wolken was na het winnen van de titel 'Aangepast sporter/sportteam' bij de Duivense Sportverkiezing, is POW weer helemaal terug op aarde.

POW ging met de gedachte om voor de winst te gaan, echter de waarheid is dat het twee ruime en kansloze nederlagen werden. De POW-selectie bestond uit: Annelijne, Björn, Daan, Els, Fons, Isabelle, Lucia, Maarten, Martijn, Peter & Robert. Door het grootte aantal spelers (11) en daardoor beperkte speeltijd, was het voor POW moeilijk om in speelritme te komen.

De eerste wedstrijd van de dag was POW tegen Dyna’75 2 (Heerenveen) en verliep tot in het begin van het 2e kwart nog gelijk opgaand (20-19), daarna vielen de schoten niet meer voor POW en wel bij Dyna (rust 29-21). De tweede helft gaf het zelfde spelbeeld, bij POW ging alles stroef en bij de tegenstander alles steeds makkelijker. Eindstand Dyna’75 2 - POW: 61 - 45

De tweede wedstrijd speelde POW tegen SC Antilope. Van de opgooi af, was het duidelijk dat het thuisspelende Antilope de betere was. POW werd op alle fronten afgetroefd. Lichtpuntje was het laatste kwart, waar POW wel goede tegenstand wist te bieden (15-15). Eindstand: POW – SC Antilope: 33 - 76. Door de tegenvallende wedstrijden is POW weer even met beide benen op de grond gezet en staat het team momenteel op de derde plek in de competitie. Niettemin is en blijft POW gemotiveerd en zien ze uit naar de volgende wedstrijden!

Wil je meer weten over basketbal check www.depigeons.nl.

Meer berichten