Vijf overwinningen uit acht wedstrijden bij Basketiers '71

ZEVENAAR - Zeven thuiswedstrijden en een uitwedstrijd stonden op het programma voor de Basketiers ‘71. Op vrijdagavond speelden de heren een uitwedstrijd tegen G.S. Stars. Een wedstrijd die uiteindelijk door het team uit Elburg werd gewonnen met 83-58.

Zaterdag was het tijd voor zeven thuiswedstrijden. Het spits werd afgebeten door de U12 en de U14-2. Het jongste competitiespelende team, de U12, bekroonde hun wedstrijd van het seizoen met een 54-18 overwinning op de Arnhem Eagles. Gelijktijdig won de U14-2 al weer haar 12e wedstrijd. Deze keer werd BCE ‘78 uit Ede verslagen met 57-37. Na dertien wedstrijden staat het team op de tweede plek. Daarna was het de beurt aan de U14-1. Er werd hard gestreden en uiteindelijk pas vlak voor tijd trok WSV aan het langste eind met 48-55. De U22 speelde ook tegen BCE’78 en wonnen met 65-53. Zij blijven daardoor meedraaien in de middenmoot.

Vervolgens was het de beurt aan de U16-2. Zij speelden tegen de buren uit Duiven. Een leuke en spannende wedstrijd resulteerde uiteindelijk in een 40-38 overwinning voor de Basketiers. Dames 2 speelt boven in mee in hun competitie. Deze zaterdag stond de topper tegen Trajanum uit Nijmegen op het programma. De koploper nam de punten mee naar Nijmegen door een 25-45 overwinning. Tot slot speelde dames 1 haar wedstrijd tegen Batouwe uit Bemmel. Een kraker in de onderste regionen van de competitie die uiteindelijk, na hard werken en goed spel resulteerde in een overwinning voor de Basketiers ‘71 met 67-59. Al met al een prima basketbalweekend voor de Basketiers met vijf overwinningen uit acht wedstrijden.