Logo gemeentenieuwsonline.nl
Deelnemers Zing en Swing
Deelnemers Zing en Swing

Dak eraf bij Zing en Swing

ZEVENAAR - Onder het gezongen motto ‘KWW’ (Kieke Wat ’t Wödt) ging de eindpresentatie van Zing en Swing van start. Op zondagochtend 27 januari zat het Andreasgebouw in Zevenaar goed vol met meer dan 150 bezoekers van letterlijk alle leeftijden.

De vijfentwintig zangers van Zing en Swing brachten onder muzikale leiding van zanger-gitarist Paul Mulder en accordeonist Theo Scholten een bont programma met zang en dans. De zangers kregen enthousiaste bijval van het publiek. Er werd volop meegedanst op klanken van ‘Macarena’ en er werd uit volle borst meegezongen met evergreens zoals ‘Du’, ‘Brandend zand’, ‘Hallelujah’ en ‘Pour un flirt avec toi’. De kleinste toeschouwers beklommen het podium bij ‘La Bamba’ om met percussie-instrumentjes hun opa’s en oma’s aan te moedigen.

Het mooiste liedje was misschien wel ‘Dit land is jouw land’ op de wijs van de Amerikaanse folksong ‘This land is your land’. De door de deelnemers van Zing en Swing geschreven tekst is een ode aan de Liemers. Tenslotte ging het spreekwoordelijke dak er af met de uitsmijter ‘Kom van dat dak af’.

Inmiddels is er een vervolg op Zing en Swing van start gegaan. De eindpresentatie van deze groep zal op 23 juni aanstaande plaatsvinden, wederom in het Andreasgebouw aan de Oude Doesburgseweg. Wat er dan op het programma zal komen te staan is nog een verrassing.

Meer berichten