Logo gemeentenieuwsonline.nl
Scherzachtaler Blasmusik. (foto: Scherzachtaler Blasmusik)
Scherzachtaler Blasmusik. (foto: Scherzachtaler Blasmusik) (Foto: Scherzachtaler Blasmusik)

Isseltaler Musikanten haalt origineel van Böhmischer Traum naar Babberich

BABBERICH - De Isseltaler Musikanten heeft in Babberich opnieuw een groot blaasmuziekfeest georganiseerd. Op zaterdag 18 mei hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en Anton Gälle und seine Scherzachtaler Blasmusik. Deze Duitse topkapel brengt in Nederland het origineel van de Böhmischer Traum op het podium.                                                        

'Anton Gälle und seine Scherzachtaler Blasmusik' zijn sinds 1989 zeer succesvol in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Een van de bekendste melodieën van de kapel is 'Der Böhmischer Traum'. Der Böhmischer Traum' is een echte blaasmuziekhit en wordt wereldwijd uitgevoerd.

Isseltaler Musikanten

Voordat Anton Gälle und seine Scherzachtaler Blasmusik het podium betreden, zullen de Isseltaler Musikanten optreden. Deze muzikanten onder leiding van Cyrille van Poucke spelen op hoog niveau traditionele en nieuwe Böhmische blaasmuziek.

                                

Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zaterdag 18 mei in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, Babberich (Zevenaar). De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open. Kaarten à 17,50 euro zijn - indien nog beschikbaar - verkrijgbaar aan de zaal en via www.isseltalermusikanten.nl. Kaarten zijn ook te bestellen via 026 - 3820245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl.

Meer berichten