Avond Sociëteit de Liemers over Fashion Outlet

ZEVENAAR - Op woensdagavond 20 februari staat de jaarlijkse bijeenkomst voor de leden van Sociëteit De Liemers gepland. Dit jaar staat de ontwikkeling van het Fashion Outlet Zevenaar op de agenda.

De bouwaanvraag voor de Outlet is of wordt binnenkort ingediend. En aan de hand daarvan zullen de ontwikkelaars Kees Woltering van Stable International en Frank Verkerk van Veluwezoom Verkerk hen de laatste nieuwtjes gaan vertellen over deze spraakmakende ontwikkeling met een grote uitstraling voor de Gemeente Zevenaar en de hele regio.

Sociëteit De Liemers is een organisatie van zo’n 35 actieve ondernemers in de Liemers. Laagdrempelig, no nonsens en aandacht voor de partner zijn daarbij de kenmerken. De Sociëteit is gelieerd aan de voetbalvereniging DCS en ondersteunt de meer dan 250 vrijwilligers binnen die vereniging.

Tenminste één keer per jaar is er een bijeenkomst met een bijzonder regionaal thema. Zo zijn bijvoorbeeld in dat kader bezoeken gebracht aan de Moskee in Zevenaar en aan de kazerne van de Marechaussee. Meer informatie staat op societeitdeliemers.nl.