Logo gemeentenieuwsonline.nl

Einde zegereeks van Basketiers'71

ZEVENAAR - We schrijven zaterdagvond 26 januari. Slechts één wedstrijd op deze speelzaterdag. Zeker niet de minste, het vlaggenschip H1 tegen Juggelers.

Deze laatste stond hoger op de ranglijst, maar kansen genoeg. De start van de wedstijd was een uitstekende, een vliegende start. Met 20 – 7 wist Juggelers even niet meer waar ze het zoeken moesten. In het tweede kwart vielen de schoten minder, herstelde Juggelers zich langzaam.

Bij de rust was er nog een voorsprong van 32 – 24, de vraag was houden we dit. In de kleedkamer werd er een donderspeech gegeven, met frisse moed er tegen aan. Helaas heel langzaam, maar gestaag, werd de voorsprong teniet gedaan. Met een 44 – 47 stand, bij aanvang van het laatste kwart, werd gevreesd.

Dit bleek niet ten onrechte, de focus was niet alleen meer op het spel, ook op de scheidsrechters. Ja, dan weet je het eigenlijk al, een technische fout voor de bank en het pleit was beslecht. Een nederlaag van 59-70, die onnodig was, na vijf winstpartijen op rij, nu een zure nederlaag. Zaterdag 2 februari is iedereen weer welkom, om een (lange) speelzaterdag bij te wonen.

Meer berichten