Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Kunstwerk! Het Musiater

Theater: Opvliegers 4
Trossen los! Vriendinnen Lydia, Moniek, Joke en Shirley gaan op cruise! Ze hebben allemaal moeite om hun problemen aan wal achter te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat. Shirley begeeft zich weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen. En Lydia is verliefd, alleen is hij 25 jaar jonger. Is dat liefde? Of een bevlieging? Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Donderdag 14 februari. Aanvang 20.15 uur. Prijs 24,50 euro.

Holland Dance Festival
Talent On The MoveNu al genieten van de topdansers van morgen
De reizende productie Talent On The Move – een initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam – toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door dansstudenten van Codarts. Deze aanstekelijke voorstelling op hoog niveau, is dé uitgelezen kans voor dansliefhebbers en –ontdekkers om een breed palet van hedendaagse dans op de voet te volgen.


Vrijdag 15 februari. Aanvang 20.15 uur. Prijs 19,50 euro.

Martijn Koning
Koning van de dieren. Martijn is De Koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow. Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren.

Zaterdag 16 februari. 20.15 uur. Prijs 20 euro.

Voor meer informatie en bestellen van kaarten: www.liemerskunstwerk.nl.

Meer berichten