Groenrenovatie begraafplaats 't Heijlige Lant

DUIVEN - De gemeenteraad van Duiven heeft in november ingestemd met het renoveren van de begraafplaats 't Heijlige Lant. Afgelopen zomer zijn grote delen van de hagen afgestorven door de droogte en de begraafplaats is toe aan vernieuwing.

Op basis van een eerste schets zijn informatiebijeenkomsten gehouden. Het doel van deze bijeenkomsten was om te onderzoeken wat de inwoners van het schetsontwerp vonden. Naar aanleiding van alle reacties heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om aanpassingen door te voeren in zowel het proces als het ontwerp. "Hierover willen wij een ieder graag informeren op woensdagavond 6 februari in Thuvine, Thuvinepark 100 in Duiven. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Om 20.00 uur opent wethouder Ton Spaargaren de avond en begint de presentatie. Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen en om het definitieve ontwerp te bekijken."