Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrienden van Tien Live in Lobith

LOBITH - Stichting TientegenMS maakt zich op voor alweer een gezellige feestavond. "Het betreft een benefietavond waarop we geld in willen zamelen voor Tineke van Hall. Zij lijdt al jaren aan de slopende ziekte MS en wil daar graag verandering in brengen."

"Om dit te bewerkstelligen wil ze naar Clinica Ruiz in Mexico en daar is geld voor nodig. Veel geld! We zijn al op de goede weg en hebben inmiddels 50.000,- euro ingezameld. Nog zo'n 25.000 euro te gaan en dan kan Tineke zich laten behandelen. Je kunt op zaterdag 2 februari genieten van de band Drie Keer Niks. De band bestaat uit de gebroeders Mulder, aangevuld met drummer Johan Hendriks. Drie Keer Niks speelt naar eigen zeggen 'Schlagerpunk'. DJ Ferdi en DJ Mickey M. draaien beiden een set partymuziek met een hoog après ski-gehalte. En ten slotte Die Cappuccinos. Wat valt er van deze band te zeggen wat u al niet wist? Twee bandleden komen oorspronkelijk uit Tuindorp/Tolkamer en wilden alleen daarom al meedoen aan deze speciale actie voor Tineke. Vandaar de titel van deze avond: 'Vrienden van Tien Live'!

Hou je van een lekker gevulde avond waarop je lekker kunt meezingen en -dansen, dan mag je dit evenement niet missen! Cafetaria Jansen uit Pannerden staat garant voor lekkere snacks. De zaal is vanaf 8 uur 's avonds open, kaartjes à 15,00 euro kun je in de voorverkoop halen bij Coccie en De Hut aan de Eltenseweg. Er zijn maximaal 550 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij, want... op=op! Voor alles over Tien tegen MS neem een kijkje op https://tientegenms.nl."

Meer berichten