Logo gemeentenieuwsonline.nl

Popviering én Johnny Cash avond in kapel

DUIVEN - Popviering 27 januari en Johnny Cash songs: zaterdagavond 9 februari.

Zondagavond 27 januari vindt, na het succes van de TOP2000-dienst, in de witte kapel aan Rijkweg 56b een eerste editie van de popviering plaats. Vanaf 18.30 uur is men welkom. Duur: 45 minuten. Koffie en thee na afloop.

Zaterdagavond 9 februari vindt een muziekavond met Cash-songs plaats: om 19.30 uur is de zaal open; start om 20.00 uur.

Countryzanger en singer/songwriter Johnny Cash stierf ruim 15 jaar geleden, in 2003. Hij was ‘the man in black’: zwart om alle leed in de wereld. Zijn song ‘Hurt’ vat zijn leven en geloof samen: als christen was hij diep doordrongen van pijn in zijn bestaan, van lijden in de wereld en van Christus, die de pijn van ieder heeft gedragen. Een heel humoristisch liedje is, 'A boy named Sue'. Heel bekend is 'Ring of fire'.

The Valley Four, een muzikaal viertal, speelt zaterdagavond 9 februari Cash songs in de Kapel. Aris Smit is ‘the man in black’. Op Netflix is momenteel een documentaire te zien over Johnny Cash, zijn boeiende levensverhaal.

Van harte welkom! Deze muziekavond is geen dienst, ook geen TOP2000 dienst; een muziekprogramma van een uurtje wordt gebracht door de muzikanten zelf. Na afloop nakletsen en wat blijven drinken: een leuk avondje uit. De entree is vijf euro. Zie Facebookevent ‘The valley four brengt Johnny Cash'.

Meer berichten