Logo gemeentenieuwsonline.nl
Als voorbereiding op hun reis naar Ethiopië bezochten  Vera Veldkamp, Valerie Kramer, Suze Berendsen, Nikki Schuitemaker en Jill Wijnbergen (vlnr) het Afrika Museum om iets meer over de cultuur te weten te komen.
Als voorbereiding op hun reis naar Ethiopië bezochten Vera Veldkamp, Valerie Kramer, Suze Berendsen, Nikki Schuitemaker en Jill Wijnbergen (vlnr) het Afrika Museum om iets meer over de cultuur te weten te komen. (Foto: Jan van den Heuij)

Opbrengst verrassingsdiner voor schoolproject in Ethiopë

ZEVENAAR - De vijf leerlingen van het Liemers College die in februari naar Ethiopië gaan om daar in de Omo vallei een school op te knappen en als het lukt ook licht in de duisternis te brengen door zonnepanelen te laten plaatsen, organiseren zondag 27 januari een verrassingsdiner in De Griethse Poort in Zevenaar.

Door Piet van Breukelen

Allerlei acties hebben al veel geld opgeleverd (de vliegtickets zijn inmiddels binnen) en nu wordt de eindsprint voor het laatste geld ingezet met een verrassingsdiner (met een Afrikaans tintje) in De Griethse Poort op zondag 27 januari van 16.00 uur tot 20.00 uur. Volwassenen betalen 35,00 en kinderen 20,00 euro. De prijs is inclusief drank, maar er wordt geen alcohol geschonken.

De bediening is in handen van de vijf die het project gaan verwezenlijken zijn Jill Wijnbergen, Suze Berendsen, Vera Veldkamp, Valerie Kramer en Nikki Schuitemaker. Wie het goede doel wil steunen en ook nog eens gezellig en lekker wil eten, kan reserveren via lcaethiopie@gmail.com of telefonisch bij Valerie Kramer: 06-40078759.

Omdat er voor iedereen hetzelfde menu wordt geserveerd en er ook nog het nodige wordt verteld over het te verwezenlijken project in Ethiopië, wordt iedereen vriendelijk verzocht op tijd aanwezig te zijn. En zoals zo vaak geldt ook hier: vol is vol.

Het project omvat het opknappen van de school, het plaatsen van een hek van 800 meter om het schoolterrein om wilde dieren te weren en het plaatsen van zonnepanelen met het oog op de elektriciteitsvoorziening in de toekomst. (www.liemerscollegeaward.nl)

Meer berichten