Logo gemeentenieuwsonline.nl

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

DUIVEN - Maar soms ben je jezelf kwijt, zit je in een identiteitscrisis of verloopt je relatie stroef. Misschien heb je een burn-out, loop je rond met angsten en depressieve klachten of heb je lichamelijke klachten waar geen medische verklaring voor is.

En wat als je in het hier en nu nog last hebt van herinneringen aan traumatische gebeurtenissen?

Misschien heb je al veel behandeltrajecten gevolgd die niet aanslaan. Heb je het gevoel dat je onvoldoende werd gehoord. Juist dan heb je behoefte aan een betrokken therapeut die een vertrouwensrelatie met jou aangaat wat nodig is om een behandeling optimaal te doen slagen.

Ik ben een betrokken therapeut die werkt met therapievormen die bewezen effectief zijn. Zo weet je zeker dat je een goede behandeling krijgt. Door mijn gestructureerde en doelgerichte manier van werken kan het aantal sessies tot een minimum worden beperkt. Zo nodig is verlenging mogelijk.

In mijn praktijk kun je ook terecht voor zingevings -en levensvragen. Het gaat er uiteindelijk om dat je in staat bent betekenis te geven aan je leven zodat je kunt groeien in geluk en waarachtigheid.

Op mijn website kun je meer informatie vinden over mijzelf en de manier waarop ik werk.

Je bent van harte welkom!

Herman Hopman
Voorbijstraat 31
6921AN Duiven
Tel: 0316 266789
Email: info@psychopraktijkduiven.nl

www.psychopraktijkduiven.nl

Meer berichten