Logo gemeentenieuwsonline.nl
A Star Is Born. (foto: filmdepot.nl)
A Star Is Born. (foto: filmdepot.nl) (Foto van filmdepot.nl)

Programma Filmhuis Didam

Zaterdag 19 januari: Bohemian Rhapsody. Deze verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury, heeft inmiddels twee Golden Globes ontvangen.

Maandag 21 januari 2019 om 20.00 uur: de psychologische thriller Todos lo saben. Todos lo saben (Everybody Knows), met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, is een spannende film waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind.

Vrijdag 25 januari, zaterdag 26 januari en maandag 8 januari , steeds om 20.00 uur: A Star Is Born. Bradley Cooper speelt de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Met muziek die live is opgenomen is voor de film.

Vrijdag 1 februari 2019 en maandag 4 februari 2019 om 20.00 uur: Rafaël, een spannend verhaal over dromen, standvastigheid en grenzeloze liefde. Gebaseerd op ware gebeurtenissen vertelt Rafaël het aangrijpende, soms ongelooflijke verhaal van de Nederlandse Kimmy en Tunesische Nazir. Wanneer Nazir aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij illegaal de oversteek naar Europa te maken.

Filmhuis Didam ligt aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo. Reserveren en meer informatie over films of het filmhuis: www.filmhuisdidam.nl. Entree 7 euro, ‘Vriend Van’ 5 euro.

Meer berichten