Logo gemeentenieuwsonline.nl

Basketiers'71: Een warme nierbijdrage

ZEVENAAR - Het spreekwoord is: 'Iemand een warm hart toedragen'. Nu het verhaal, rondom 'een warme nier bijdragen'.

"Wij (Mike & Mark) zijn al meer dan 30 jaar actief binnen Basketiers’71. Beiden hebben we een niertransplantatie ondergaan. Van Mark heeft deze precies 25 jaar geleden, plaats gevonden. Vandaar dat wij zowel naar de Nierstichting als naar Basketiers’71 een gebaar wilden maken. De nieuwe sponsorborden binnen de vereniging bieden hierin de uitkomst.

Sinds kort staat er op het sponsorbord de naam en het logo van de Nierstichting. Omdat wij deze, vanuit onze medische geschiedenis, uiteraard een warm hart toedragen. De financiële bijdrage hiervoor hebben wij voor onze eigen rekening genomen.

Wij beseffen heel goed dat geld van de Nierstichting 'beter' besteed kan worden dan aan een (sport)vereniging. Het gaat hierom de naamsbekendheid, hoe zij klaar staan voor (ex)nierpatiënten, ontwikkelingen en medische behandelingen. Vandaar dat wij deze boodschap via deze bijdrage en het sponsorbord willen uitdragen,

U bent uiteraard altijd welkom om dit sponsorbord in de kantine te komen bewonderen. Als bedrijf, instelling, organisatie, vereniging, kunt u hier ook op komen te staan; kosten 50 euro per jaar (exclusief btw).

Als individu kunt u uw naam op het bord 'Vrienden van Basketiers’71' laten plaatsen; kosten 20 euro per jaar.

Op beiden borden staan inmiddels al vele namen vermeld, er kunnen er nog meer bij. Staat uw naam en logo binnenkort ook op één van de borden? Wij hopen het van harte."

Meer berichten