Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gery Groot Zwaaftink: 'Ook dit gaat voorbi'

ZEVENAAR - Alles gaat voorbij. Over 500 jaar weten ze niet meer wie je was. Waarom maak je je zo druk? Waar ben je zo bang voor? Het gaat voorbij. Ook de leuke dingen trouwens.

Ook deze avond met liedjes en verhalen van de Vordense troubadour Gery Groot Zwaaftink. Hij heeft een paar mooie en verrassende liedjes gemaakt en natuurlijk vertelt hij een, misschien wel twee prachtige verhalen. Laat u verrassen en omarm de tijd die u geboden wordt.

Gery Groot Zwaaftink (1955) treedt al 25 jaar op met een gevarieerd programma van verhalen en muziek. Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades. Hij ziet zichzelf als een troubadour die, net als vroeger, rondtrekt, zijn liedjes zingt en zijn verhalen vertelt ‘ter leering ende vermaeck’ van zijn publiek. Als verhalenverteller is Gery een fysieke speler/verteller. De ene keer is hij de hoofdpersoon en even later de verteller die beschrijft wat er gebeurt. Met een paar eenvoudige rekwisieten en zijn stem ‘schildert’ hij de meest vreemde werelden. Hij laat jong en oud intens genieten van verhalen die ontroerend, humoristisch, boeiend en herkenbaar zijn.

Het optreden is woensdag 30 januari in de Ontmoetingskerk, Marktstraat 24 in Zevenaar van 20.00 – 22.00 uur. Leiding: Gery Groot Zwaaftink www.gerygrootzwaaftink.nl. Kosten: 7,50 euro; contactpersoon: Petra van der Wal, p.vanderwal@planet.nl.

Meer berichten