Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jeugdspelers en supporters tijdens het eerste SDZZ FIFA-toernooi bij de Media Markt in Duiven. (foto: Diana Edwards Fotografie)
Jeugdspelers en supporters tijdens het eerste SDZZ FIFA-toernooi bij de Media Markt in Duiven. (foto: Diana Edwards Fotografie) (Diana Edwards Fotografie)

Eerste FIFA-toernooi van SDZZ groot succes

ZEVENAAR - Voetbalvereniging SDZZ uit Zevenaar heeft zaterdag 12 januari weer laten merken dat er echt aandacht is voor de jeugd van de vereniging en dat het verenigingsleven niet stopt tijdens de winterstop.

In nauwe samenwerking met de Mediamarkt Duiven heeft namelijk het allereerste SDZZ FIFA 2019-toernooi plaatsgevonden. Al ruim voordat het toernooi begon, arriveerden de eerste kinderen. Volgens de ouders omdat ze thuis niet meer te houden waren en er enorm veel zin in hadden.

Na een poulefase waar alle kinderen diverse wedstrijden konden spelen, kwamen de finalerondes welke uiteindelijk een winnaar opleverde. Ondanks dat diverse kinderen uitgeschakeld waren tijdens de poulefase, bleef de tribune goed bezet en werd met zijn allen gekeken naar de finale op het grote scherm.

Bij SDZZ staan ieder jaar diverse jeugdactiviteiten op het programma en het FIFA-toernooi zal vast en zeker een plaats krijgen op deze agenda.

Op zaterdag 26 januari vindt de volgende activiteit al weer plaats. De kinderen kunnen dan namelijk deelnemen aan het SDZZ darttoernooi, waar niet alleen voor de eerste plaats gestreden wordt maar ook door prijsdarten gezorgd wordt dat vele kinderen tijdens een gezellige middag kans maken op een leuke prijs.

Meer berichten