Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- Buurtbemiddeling Westervoort, Duiven en Zevenaar zoekt een buurtbemiddelaar die buren met elkaar in gesprek brengt en het oplossend vermogen en de zelfredzaamheid van de buren stimuleert.

- Stichting Radio Mozaïek zieken- en ouderenomroep zoekt vrijwilligers voor verschillende functies: een technicus voor het bedienen van de uitzendapparatuur, cameramensen en presentatoren.

- De dagbesteding van Caleidoz zoekt vrijwilligers die de activiteitenbegeleider ondersteunen bij alle taken van de dagopvang (onder andere het ontvangen van deelnemers, helpen bij de activiteiten en het verzorgen van koffie en thee).

- Nestkasten Werkgroep Liemers zoekt enkele handige vrijwilligers voor het bouwen van nestkasten voor o.a. uilen, valken en zwaluwen.

Voor meer informatie over deze en circa 300 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag - vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316 243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.

Meer berichten