Foto: Piet Derksen

Biljartclub zoekt nieuwe leden

ZEVENAAR - Bent u 55-plusser, woonachtig in de plaatsen en buurtschappen van de nieuwe gemeente Zevenaar en op zoek naar een leuke hobby? Heeft u in het verleden gebiljart of lijkt het u leuk deze sport te leren beoefenen? Kom dan eens kijken op de Hooge Bongert 3 in Zevenaar in het ontmoetingscentrum van Caleidoz.

Op elke maandag- en woensdagmiddag speelt hier van 13.30 tot 17.00 uur biljartclub De Hooge Bongert onderlinge competitiewedstrijden op twee wedstrijdtafels. Afwisselend worden gedurende het kalenderjaar meerdere spelsoorten gespeeld: libre, bandstoten en driebanden.
In 2018 heeft de club haar 40-jarig jubileum gevierd en men heeft ruimte voor enkele nieuwe leden. Naast het sportieve element is het sociale aspect minstens zo belangrijk! Interesse? Kom dan gerust kennismaken met de biljartsport en de leden van de biljartclub. Ook dames zijn welkom!