Logo gemeentenieuwsonline.nl
Nel Bolder en de winnaars Arie Sluijs en Axel Hoff. (foto: Piet Elshof)
Nel Bolder en de winnaars Arie Sluijs en Axel Hoff. (foto: Piet Elshof)

Nel Boldertrofee bij bridgevereniging Zevenaar

ZEVENAAR - Traditiegetrouw wordt bij bridgevereniging Zevenaar op de eerste speelavond in het nieuwe jaar gestreden om de Nel Boldertrofee.

Nel is niet alleen het oudste lid, maar ook het langste lid van Bridgevereniging Zevenaar, namelijk vanaf de oprichting in 1961. Nog altijd speelt ze met veel plezier mee, zo ook op haar eigen bridgedrive. Dat was ook het geval op woensdag 9 januari, de eerste speelavond in 2019. De avond startte uiteraard met elkaar het beste te wensen voor het komende jaar met vooral veel gezondheid en bridgeplezier.

Aan het eind van de avond bleken Nel en haar partner Paul Deinema het dichtst bij de winnaars te zijn gekomen. De trofee werd echter een glansrijke overwinning voor de heren Arie Sluijs & Axel Hof met een score van 60,94%. De winnaars mochten de begeerde Nel Boldertrofee aannemen uit handen van Nel zelf.

Bridgevereniging Zevenaar speelt haar wedstrijden op woensdagavond. De aanvangstijd is half acht en rond half elf is doorgaans de uitslag bekend. De speellocatie is de ruime benedenzaal in het schuttersgebouw Sint-Andreas aan de Oude Doesburgseweg. "We worden daar door de vrijwilligers van de schutterij gastvrij ontvangen voor onze gezellige, sfeervolle bridgeavonden. Halverwege de avond gaat de schaal met een hapjes rond. Voor informatie over Bridgevereniging Zevenaar of over de bridgecursus staan voorzitter Gerald Driessen telefoon 06 13610404 of bridgedocente Conny van der Graaf 0316265400 u graag te woord."

Meer berichten