Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Lezing in De WijKern over het helende effect van voeding

REGIO - Dinsdag 29 januari van 19.30 – 22.00 uur is er een lezing in De WijKern, met als titel 'Kijkje in je keukenkast, voeding als medicijn'.

Kijkje in je Keukenkast; voeding als medicijn wordt gehouden door Margo Versteegen van Your Natural Chemistry en gaat over het helende effect van voeding en leefstijl op lichaam en geest. Met speciale aandacht voor de werking van voeding op ADHD en autisme, de specialisatie van Margo.

Daarnaast wordt besproken wat men zoal graag eet. Deelnemers kunnen een favoriet product uit hun eigen keukenkast mee brengen. Margo leest het etiket en legt uit waarom het product gezond is of wat het juist schadelijk maakt. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. De lezing is van 19.30 - 21.30 uur en daarna is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan Margo of om een gratis Tanita Meting te laten doen.

De entreeprijs bedraagt vijf euro. Dit is inclusief een gratis Tanita Meting ter waarde van vijftien euro. Deze meting meet uw vocht, botten, spiermassa, gewicht en gezondheidsleeftijd. Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via: info@dewijkern.nl. Meer informatie staat op: dewijkern.nl/activiteit/lezing-over-het-helende-effect-van-voeding.

Meer berichten