Logo gemeentenieuwsonline.nl

Andere ouders tijdelijk ondersteunen in de opvoeding van hun kinderen

Gezin H-S + vrijwilliger. (foto: Humanitas LB)
Gezin H-S + vrijwilliger. (foto: Humanitas LB)

LIEMERS - "Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk waar u uw kwaliteiten kunt inzetten, deel uitmaakt van een betrokken team en zelf wilt leren, dan bent u van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij Home-Start de Liemers."

Home-Start de Liemers bestaat dit jaar 10 jaar. Een Humanitasproject dat in 2009 opgestart is en inmiddels uitgegroeid tot een team van 31 vrijwilligers die hun ervaring met opvoeden willen delen met ouders die tijdelijk ondersteuning nodig hebben. Vanuit de visie dat opvoeden niet altijd 'als vanzelf' verloopt en het fijn is wanneer iemand naast je komt staan en je zonder schroom je vragen kunt stellen. Zodat ouders daarna weer vanuit hervonden kracht en nieuwe mogelijkheden verder kunnen.

"In het voorjaar 2019 starten we met de training die vooraf gaat aan de inzet in gezinnen. Lijkt het u fijn om uw ervaring en kennis te delen met ouders/opvoeders? Bel/mail of app een van de projectcoördinatoren óf kijk op de website voor meer uitgebreide informatie: https://www.home-start.nl/de-liemers/home."

Projectcoördinatoren Home-Start de Liemers: Loes Hulsebosch: 06 35130961, l.hulsebosch@humanitas.nl; Eline van Kuijk: 06 13436787, e.vankuijk@humanitas.nl.

Meer berichten