Logo gemeentenieuwsonline.nl

Voorleesdagen in Bibliotheek Montferland

DIDAM - Bibliotheek Montferland leest weer voor tijdens De Nationale Voorleesdagen 2019. Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. Daarom zijn er van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari vrolijke activiteiten in de bibliotheek.

Alle peuters van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen komen op bezoek in de bibliotheek. Centraal staat het Prentenboek van het Jaar, Een huis voor Harry van Leo Timmers. Marion Stokman van Muziekschool Oost Gelderland zingt, speelt en danst de interactieve voorstelling ‘De beer en de piano’. Deze voorstelling is voor peuters en kleuters met hun ouders en de toegang is gratis. (Bibliotheek ’s-Heerenberg woensdag 30 januari 15:00 uur; Bibliotheek Didam vrijdag 1 februari 15:00 uur)

Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt het belang van voorlezen extra benadrukt. Maar ook na deze week ondersteunt de bibliotheek ouders graag bij het voorlezen. De bibliotheekmedewerkers zoeken graag mee naar een passend boek! Ieder kind dat lid wordt tijdens de voorleesdagen krijgt een mini Harry de kat cadeau.

Meer berichten