Logo gemeentenieuwsonline.nl

Mooie films van SkoopMobiel De Liemers

ZEVENAAR/PANNERDEN - Op dinsdagmiddag 22 januari presenteert SkoopMobiel in De Hooge Bongert in Zevenaar een vermakelijke film, gebaseerd op de legendarische televisieserie van Annie M.G. Schmidt over het rusthuis van Zuster Klivia.

Net als in de serie uit de jaren '60 wonen Jet, Bobby, Bertus en de Ingenieur in het rusthuis van Zuster Klivia aan de Primulastraat, waar ze met uitzetting worden bedreigd door boze buurman Boordevol, omdat hij 's nachts geen oog meer dicht doet. De film met onder andere Paul de Leeuw en Loes Luca bevat een groot aantal van de oorspronkelijke liedjes van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, die iedereen weer naar hartenlust kan meezingen. Iedereen is welkom op dinsdagmiddag 22 januari in De Hoge Bongerd. De film start om 14.30 uur. De entree bedraagt drie euro.

Op donderdagmiddag 7 februari vertoont SkoopMobiel op verzoek van Senioren Vereniging Pannerden een prachtige gedramatiseerde natuurfilm over het leven van de dieren op de Veluwe. De hoofdkarakters in de film zijn het edelhert, het wilde zwijn en de vos. We zien hoe ze door de seizoenen heen op zoek gaan naar voedsel, hun partners ontmoeten en hun nakomelingen grootbrengen. De beelden worden van commentaar voorzien door André van Duin, waardoor de film een unieke sfeer krijgt en laat zien dat ook in de natuur veel humor voorkomt. Locatie is ook nu weer zaal Groenen in Pannerden. De film begint om 14.00 uur en de entree bedraagt drie euro.

Meer berichten