Logo gemeentenieuwsonline.nl

Open dagen Computersoos

ZEVENAAR - Op de open dagen in de week van 21 - 27 januari kan iedereen rustig eens binnenlopen om een kijkje te nemen. De soos is aangesloten bij de landelijke organisatie SeniorWeb en doet mee aan de open dagen evenals 140 andere leercentra uit het gehele land.

Bij de tijd blijven en/of meer doen met laptop, smartphone, tablet of computer zoals foto’s bewerken, een foto album maken, veilig winkelen op internet, e-mailen, facebooken, meer informatie krijgen over beveiliging of updates. Dat alles is te leren bij de Senioren Computersoos Zevenaar in het dienstencentrum van Caleidoz in De Hooge Bongert op maandag-, dinsdag- of woensdagmiddag van 13:30 tot 16:40 uur.

De computersoos beschikt ook over een aantal computers waarvan gebruik kan worden gemaakt, maar men kan natuurlijk ook de eigen laptop, tablet of smartphone meenemen. Stap voor stap onder de begeleiding van een vrijwilliger wordt men steeds vertrouwder met uw apparatuur en de moderne media. De kosten van 60 minuten les zijn slechts twee euro en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Meer informatie staat op www.sooszevenaar.nl of men kan ook gewoon binnenlopen op maandag-, dinsdag-, of woensdagmiddag.

Meer berichten