Actief programma van ZijActief Zevenaar

ZEVENAAR - ZijActief Zevenaar start dit jaar met een actief en afwisselend programma.

Woensdag 20 februari is er een voorlichtingsbijeenkomst over het belang van bewegen met als titel 'kom in beweging'. De bijeenkomst is gericht op vitaal blijven van lichaam en geest door gezond bewegen. Het programma bevat een informatief gedeelte,waarin aandacht is voor het hart, gewrichten en spijsvertering. Daarnaast is er een actief deel, wat gericht is op gezondheidsmetingen en bewegingsoefeningen.

Zaterdag 9 maart is er de provinciale jaarvergadering bij De Radstake met diëtiste en voedingsdeskundige Anneleen Visser. Kosten inclusief lunch kost tien euro. Meerijden 4,00 euro voor de chauffeur. Vertrek om 9.00 uur.

Woensdag 27 maart is er de regio ontspanningsavond in het Dorpshuis van Groessen met het duo Een en Ander. Kosten 10,00 euro; meerijden 2,00. Vertrek 19.00 uur.

De avonden van januari en februari zijn bij partycentrum De Grietshe Poort en beginnen om 20.00 uur dan staat de koffie klaar. "Bent u geen lid maar lijkt het u een interessant programma, dan bent u welkom op onze avond in januari."