Logo gemeentenieuwsonline.nl
Groep Sknøvl staat elf jaar op het Paljaspodium. (foto: CV Paljas)
Groep Sknøvl staat elf jaar op het Paljaspodium. (foto: CV Paljas) (Foto: CV Paljas)

Paljas vol met plezier

ZEVENAAR - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari brengt carnavalsvereniging Paljas in zalencentrum De Buitenmolen aan de Molenstraat de jaarlijkse revue op de planken. Zaal open: 19.00 uur, aanvang: 19.30 uur. De Paljas Revu staat garant voor een avond vol met humor, cabaret, zang en dans.

Trouwe bezoekers hebben de Paljasrevue meer dan eens gekwalificeerd als het leukste theater van Zevenaar. Niet alleen om de kwaliteit van wat op allemaal op het podium gebeurt, maar ook de vaart waarmee het totale programma gepresenteerd wordt. Jonge Paljas kernleden organiseren dit jaar de revue. Dit betekent volgens producent Hans van den Boom en de regisseurs Abel Boerboom en Eileen Straatman dat Paljas het publiek een spectaculaire opening wordt aangeboden waarin Jasper Peters onder begeleiding van een dansgroep als presentator tevoorschijn komt. De PaljasBand treedt meerdere malen op. "De muzikanten brengen entertainment en spelen bekende carnavalsmelodieën."

De scène van het hof van Paljas staat in het teken van Bassie en Adriaan. "De verhaallijn van de scène is nog geheim. Het gaat om een speurtocht naar de Paljasprijs. "Het is alom bekend dat de leden van de raad van elf de act zelf in elkaar zetten en dat de humor pas op het laatste moment in de scène gebracht wordt", weet Hans van den Boom. "Uit deze act komt de nieuwe prins van Paljas naar voren. De Vereniging van Oud-Prinsen heet de nieuwe prins welkom.

Kaarten zijn te koop tegen 7,50 euro bij café De Buitenmolen, Gemak Shop Leuven en café Rooie Jan in de Weverstraat.

Meer berichten