Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dames groep De Amaretto's, deze hebben in 2018 voor de 22e keer aan de Groessense optocht deelgenomen! (foto: Sanne Smits /Branch Media)
Dames groep De Amaretto's, deze hebben in 2018 voor de 22e keer aan de Groessense optocht deelgenomen! (foto: Sanne Smits /Branch Media) (Foto: Sanne Smits (Branch Media))

Opgave deelname Groessense carnavalsoptocht

GROESSEN – Zondagmiddag 3 maart wordt om 12:00 uur de carnavalsoptocht van carnavalsvereniging De Deurdreiers in gang gebracht door Prins Roland (Vedder) de 1e en Adjudant Ralph Meijer.

De bonte stoet, die jaarlijks groeiende is, trekt dan door de versierde straten Groessen, dat in die tijd ‘Deurdreiersdarp’ heet. De optochtcommissie heeft al een aantal aanmeldingen en kan aan degenen die willen bouwen gratis bouwruimte bieden.

Inschrijving staat voor iedereen open. Vooraf inschrijven van grote en kleine wagens is verplicht en voor overige categorieën zeer gewenst via www.deurdreiers.nl. Daar kan dat eenvoudig via de button ‘Schrijf je in voor de optocht’. Voor vragen is de optochtcommissie per mail te bereiken: optocht@deurdreiers.nl.

Meer berichten