Logo gemeentenieuwsonline.nl
Ons koningspaar Gerard & Ans Polman, samen met jeugdkoning Koen van Onna. (foto: Lars van Onna)
Ons koningspaar Gerard & Ans Polman, samen met jeugdkoning Koen van Onna. (foto: Lars van Onna) (Foto: Lars van Onna)

Nieuwjaarsinstuif Sint-Andreas met NedJus

ZEVENAAR - Op 13 januari houdt de schutterij Sint-Andreas & schietvereniging Sint-Hubertus, de nieuwjaarsinstuif. Deze middag wordt muzikaal begeleid door de band NedJus.

Omstreeks 14.00 verzorgt de malletband een klein concert. De locatie is: het schuttersgebouw van Sint-Andreas, Oude Doesburgseweg 1 in Zevenaar. Deze middag zullen de 25-jarige jubilarissen van Sint-Andreas, gehuldigd worden. Tevens is er een springkussen, prijsschieten en wordt de draaideur loterij weer gehouden. Kortom, het belooft weer een gezellige middag te worden.

"2019 belooft voor onze schutterij een druk, maar wel gezellig schuttersjaar te worden. Natuurlijk zijn er de 'vaste' evenementen. Op 15 september organiseren wij een schuttersconcours, midden in het centrum van Zevenaar. Inmiddels hebben 21 schutterijen zich al ingeschreven en meer zullen er nog volgen. Voor een goede organisatie van dit concours, zijn de verschillende werkcommissies al druk bezig. Vele vrijwilligers en sponsoren zijn hierbij nodig. Kunt ons steunen of helpen, mail ons dan via concours2019@st-andreas-grieth.nl."

Meer berichten