Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kerstvoorbereiding voor 55-plussers bij Jan en Jan in Didam

DIDAM - Op maandag 10 december vindt weer de jaarlijkse viering plaats op weg naar kerst voor degenen die deelnemen aan de maandelijkse contactavond van Stichting Senioren Kontakt Didam, Loil en Nieuw Dijk.

Ook introducés (niet-ingeschrevenen) zijn welkom. Deze viering vindt plaats in zaal Jan en Jan, Lieve Vrouweplein 4 in Didam. De avond begint om 18.00 uur met een gebedsviering waarin pastor Meinie Visser van de protestantse gemeente Didam zal voorgaan. Jongerenkoor Vocaal uit Nieuw-Dijk verzorgt hierbij de mooie bijpassende gezangen onder leiding van de dirigent Marga Geurtzen.

Om 19.00 uur vindt de feestelijke en uitgebreide koffietafel plaats en eindigt omstreeks 20.30 uur. Daarna is er een gezellig samenzijn tot 22.00 uur. Hierbij zal opnieuw het koor Vocaal hun liederen ten gehore brengen.

Uiteraard is er weer samenzang waarbij de aloude bekende Kerstliederen zullen worden gezongen. Natuurlijk ook: Stille Nacht Heilige Nacht. De kosten bedragen voor de ingeschreven deelnemers 12,50 en voor andere belangstellende 55-plussers 15,00 euro per persoon. Gevraagd wordt met gepast geld betalen; dat verkort de wachttijd. De zaal gaat om 17.30 uur open. Voor nadere inlichtingen kan men contact opnemen met Annie Clappers, 0316 224378 of met Henk Boerstal, 0316 223885.

Meer berichten