Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Bibliotheek Montferland)
(foto: Bibliotheek Montferland) (Foto: Bibliotheek Montferland)

Op weg naar kerst met Bibliotheek Montferland

DIDAM - In het tv-programma Joris' Kerstboom nodigt presentator Joris Linssen mensen uit om stil te staan bij een dierbare en hun verhaal te delen. Wij doen dit jaar mee met Joris' Kerstboom in de bibliotheek in Didam.

Net als bij het tv-programma kan iedereen in onze Joris' Kerstboom een kerstbal hangen met een kerstgedachte voor een dierbare. Je maakt de kerstbal in de bibliotheek. Er liggen kerstballen en materialen klaar. Je kunt ook een foto of tekening van huis meenemen. Schrijf een mooie boodschap, maak een tekening of plak een foto en hang de kerstbal aan het lintje in Joris’ Kerstboom. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom!

Om de kerstboom nog mooier te maken, zijn er twee gratis workshops met Ineke van Geemen. Zij maakt met kinderen een kerstboomversiering. Woensdag 12 december van 15:00-16:00 uur in Bibliotheek ’s-Heerenberg en zaterdag 15 december van 13:00-14:00 uur in Bibliotheek Didam. Je hoeft je niet aan te melden voor de workshops. Voor de kinderen tot acht jaar is er een kerstkleurplaat met een speurtocht. Zoek in de kerstboom van Didam of ‘s-Heerenberg naar aanwijzingen!

Alvast in de kerststemming komen op zaterdag 15 december van 11:00-12:00 uur? Dan zingt een Didams trio mooie liederen in Bibliotheek Didam. Wees de kou voor en kom dikke kerstsokken breien bij de breiclub die iedere maandagmiddag vanaf 14:30 uur in de bibliotheek in Didam is. Je hoeft geen sokken-brei-ervaring te hebben en de bibliotheek zorgt voor materiaal. Natuurlijk is iedereen altijd welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken!

Meer berichten