Logo gemeentenieuwsonline.nl
Retteketet brengt het publiek met muziek naar hogere sferen. (foto: Retteketet Showband)
Retteketet brengt het publiek met muziek naar hogere sferen. (foto: Retteketet Showband) (Foto: Retteketet Showband)

Retteketet showband blaast de kerst op

OOY - Dé Partyband van de Liemers, Retteketet Showband, organiseert dit jaar voor de vijftiende keer het ultieme kerstfeest vol muziek, spektakel en kerstsfeer. Liefst twee dagen lang is het kerst in het Schuttersgebouw EMM aan de Slenterweg in Ooy.

Op zaterdag 15 en zondag 16 december kun je hier live getuige van zijn door het ultieme ‘feel good’ kerstfeest te bezoeken. Elk jaar is er een bijzonder thema en worden mensen al buiten voor de feesttent in kerstsfeer gebracht. De Retteketet showband is een elfkoppige feestband met muzikanten met Liemerse roots. Maximaal twee keer per maand rijdt de amateurband naar een optreden. ‘Het is voor ons een avondje uit…’ zegt zangeres Margit Gasseling. ‘We komen op waanzinnige locaties die vaak op geweldige wijze zijn omgebouwd tot feesttent. Het is onze uitdaging ons publiek te overdonderen met de aankleding van ons Retteketet Kerstspektakel’. Dit jaar gaat dat zeker weer lukken met een wel heel ‘luchtig’ thema. Het thema is Balloooon! Speciaal hiervoor ondersteunt feestballonnen.nl de band dit jaar in de aankleding van het feest.

Meer informatie staat op www.retteketetshowband.nl. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Cigo Gemak Shop én bij Eet-Lokaal Café, Restaurant & Zalen. Voor het zaterdagavondfeest betaal je 14,50 euro per kaart. De zondagmiddag is een unieke familiemiddag waarvoor kaarten vijf euro per persoon kosten (kids gratis).

Meer berichten