Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Kleine Komedie Rivierenland

REGIO - Al meer dan 30 jaar timmert De Kleine Komedie Rivierenland stevig aan de weg. Een bonte mengelmoes van spelers uit de regio's Groesbeek, Maas en Waal. de Betuwe en Rivierenland weet het publiek elke keer weer te verbazen met passie en gedrevenheid.Na kaskrakers zoals De Jantjes, A Christmas Caroll, de zoone van Toone en Weet je nog wel oudje, is het nu de beurt aan 'Amai mijn klooster'.
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en er wordt door de spelers muziek en regisseur weer fanatiek geoefend. Amai mijn klooster is een doldwaze musical / komedie als Sister Act waarin veel gelachen wordt en bekende liedjes ten gehore worden gebracht. En... meezingen mag!
"Dit een avondje vertier en plezier mag u dit niet missen." De regie is in handen van Erik van der Zee en het combo staat onder leiding van Corrie Straver.

De speeldata en locaties zijn: zaterdag 16 maart de Sleutel in Groesbeek (20.00); vrijdag 22 maart Ons Thuis in IJzendoorn (20.00); zaterdag 23 maart Ons Thuis in IJzendoorn (20:00); zaterdag 30 maart Theater De Agnietenhof in Tiel; zondag 31 maart middagvoorstelling: Theater Mozaïek in Wijchen; zondag 14 april, middagvoorstelling: Agoratheater in Druten. Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.kleinekomedie-rivierenland.nl.

Meer berichten