Logo gemeentenieuwsonline.nl

Programma Filmhuis Didam

Maandag 10 december 20.00 uur: What Will People Say. What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden.

Vrijdag 14 december 20.00 uur: A Simple Favor. In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily te achterhalen.

Maandag 17 december 20.00 uur: Au Revoir La Haut. Aan het einde van de eerste wereldoorlog bevinden Édouard en Albert zich in de loopgraven. Daar komen ze niet ongeschonden uit. Na de oorlog lijken de briljante tekenaar en de bescheiden boekhouder tot elkaar veroordeeld. Met een bedrieglijk plan besluiten de kameraden het Franse volk een lesje te leren en fortuin te maken.

Vrijdag 21 december 20.00 uur: The Nutcracker and The Four Realms. Als Clara in een vreemde en mysterieuze wereld, het Land van Sneeuwvlokken, het Land van Bloemen en het Land van Snoepgoed terecht komt moet ze het onheilspellende vierde Koninkrijk met de heersende tiran Moeder Ginger trotseren om de harmonie terug te brengen naar de nu zo wankelende Koninkrijken.

Filmhuis Didam is gevestigd aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo. Meer informatie over films of het filmhuis staat op www.filmhuisdidam.nl. Entree film 7 euro, ‘Vriend Van’ 5 euro, kinderfilm 5 euro. De zaal en kassa gaan om 19.15 uur open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten