Logo gemeentenieuwsonline.nl

Van Sinterklaas naar kerstkoopzondag

ZEVENAAR - De winkeliers in Zevenaar hebben nog heel veel activiteiten gepland in 2018. Het begon al met de Intocht van Sinterklaas. En nu zijn er allerhande acties in de maand december.


Bij elke 10 euro ontvangen consumenten Eindejaarsstickers. Tien gespaarde stickers maar de spaarkaart al vol. Door de spaarkaart voor zaterdag 29 december 16.00 uur, te deponeren in een van de tonnen die verspreid in de stad staan opgesteld kan kans worden gemaakt op leuke prijzen waaronder twee Gazelle E-Bikes.


Zaterdag 15 december zijn de winkels open voor Shopping By Night, is er een Levende Kerststal, vindt er een lichtjesoptocht plaats. Ook is er een groep Midwinterhoornblazers en natuurlijk wordt het kerstverhaal verteld!

De jaarlijkse Wintermarkt vindt plaats op zondag 16 december. De winkels zijn open en er staan door de hele stad kramen opgesteld. Tijdens de Wintermarkt zijn er heel veel activiteiten. Zo zijn gemeente, brandweer en politie aanwezig met grote belevingsactiviteiten, kinderen kunnen met de kerstman op de foto er is muziek van diverse koren.

Op de kerstkoopzondag 23 december zijn de winkels open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk is er veel kerstsfeer in de stad en is de kerstman aanwezig.

Meer berichten