Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het team 35+ van trainer Dennis Leeflang als kampioen gehuldigd. (foto: Omni-vereniging SDZZ)
Het team 35+ van trainer Dennis Leeflang als kampioen gehuldigd. (foto: Omni-vereniging SDZZ)

SDZZ zoekt spelers voor 45+team

ZEVENAAR - SDZZ heeft al jaren met succes een heren 35+ team en een dames 30+ team. Vrijdag 3 november jongstleden werden de heren 35+ onder leiding van trainer Dennis Leeflang Regio kampioen op sportpark Hengelder. Een prima presrtatie van deze spelersgroep. SDZZ wil nu ook starten met een heren 45+ team.

"Het 7 tegen 7-voetbal bestaat uit een voorjaarsreeks en een najaarsreeks en de competitie bestaat uit vier teams. In het voor- en najaar speel je dan vier vrijdagavonden om de week drie wedstrijdjes van 20 minuten tegen jullie tegenstanders. De wedstrijden worden op halve velden gespeeld en je speelt 7 tegen 7. Ieder team in jullie competitie is een keer de gastheer en de wedstrijden worden gespeeld tussen 19:30 en 21:00 uur.

Uiteraard is het gezellig samenzijn na deze wedstrijden in de kantine ook erg belangrijk. Heeft er iemand interesse en weet je toevallig meer mannen boven de 45 die hier ook aan mee willen doen dan hoor ik het graag. Reacties of vragen kun je mailen naar Damon Beijkirch via senioren@sdzz.nl."

Meer berichten