Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Landelijk Atelierweekend

ZEVENAAR - Tijdens de Nationale Kunstweek vindt op 17 en 18 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Meer dan 400 beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van een kunstwerk. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties.


Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Een weekend lang zijn in heel Nederland meer dan 400 ateliers te bezoeken. Dit evenement wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

De deelnemende kunstenaar in Zevenaar is Eljada van Muijden. Een ieder wordt van harte uitgenodigd aan de Bommersheufsestraat 13, openingstijden zaterdag 11:00 – 17:00 uur en zondag 13:00 – 17:00 uur.

Voor de bezoekers is er een gratis lidmaatschap van de Nederlandse Kunstkring van 60 euro een jaar lang.

Op www.landelijkatelierweekend.nl staat het actuele overzicht van alle deelnemende locaties en activiteiten die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn.

Meer berichten