Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Judith&Toine&Femke in Huize Vredenburg Westervoort

WESTERVOORT - Judith&Toine&Femke brengt het programma 'Facing the Water' in Huize Vredenburg in Westervoort op zondag 25 november om 14.00 uur.

Na het avontuur in het water vonden Judith, Toine en Femke dat het tijd was voor vaste grond onder de voeten. In januari van dit jaar heeft het trio opnames gemaakt in Studio A60 in Didam. Ook hebben ze zeven succesvolle huiskamerconcerten gegeven.

Ze brengen liedjes waarvan de kracht van de zang, van de compositie en van de tekst voorop staat. Van uptempo tot ingetogen, van de betere covers tot eigen werk.

Via de gitaarles van Toine is de samenwerking ontstaan. Judith, met zangervaring in koren en ensembles, blaast met dit avontuur haar passie voor zingen een nieuw leven in. Femke is van jongs af aan met muziek bezig, bespeelt naast gitaar diverse andere instrumenten en zingt graag mee. Haar muzikale kennis maakt het mogelijk om hier en daar zelf wat te arrangeren. Toine is gitarist, componist en tekstschrijver. Hij trad op in verschillende formaties en nam diverse cd’s op. Daarnaast organiseert hij concerten in Huize Vredenburg, Westervoort. Een veertigtal eigen liedjes staan bij de Buma|Stemra geregistreerd.

Judith&Toine&Femke bestaat uit Judith Nijland met zang, Toine Claessen op gitaar en mandoline, Femke de Backer op gitaar, xylofoon, fluit, djembé en piano. Zij zingen ook meerstemmig.

Entree is 2,50 euro. Het is raadzaam op tijd aanwezig te zijn; er mogen maximaal tachtig bezoekers in de zaal. Er kan niet gereserveerd worden.

Meer berichten