Logo gemeentenieuwsonline.nl

Boekbespreking: Rebible

ZEVENAAR - Op donderdag 15 november houdt ds. Alle Jonkman om 20.00 uur in gebouw ‘Ons Huis’, dr. Honigstraat 3 in Zevenaar een bespreking over het boek: ‘Rebible, Ontdekking van vergeten verhalen’ van Inez van Oord.

Een boek geschreven door iemand die op de hoogte is van veel spirituele tradities en ondermeer de bedenker is van het blad Happinez. Nu herontdekt zij Bijbelverhalen. Haar broer (predikant) is daarbij gids en gesprekspartner.

Alle Jonkman: “Ik heb gekozen voor dit boek omdat ik benieuwd ben hoe Inez van Oord vanuit haar kennis van spirituele tradities deze verhalen leest. Persoonlijk verwondert het mij weleens dat mensen zich soms gemakkelijker laten aanspreken door bijvoorbeeld boeddhistische spiritualiteit terwijl men de rijkdom van de christelijke traditie vaak niet kent. Het lijkt mij bijzonder om te horen hoe Inez nu de omgekeerde beweging maakt. Op deze avond beschrijf ik mijn leeservaring en hoop ik verder te praten over wat het boek bij u en mij op roept. U hoeft het boek niet te hebben gelezen, maar het mag wel”.

Van de deelnemers wordt een bijdrage van drie euro gevraagd voor de kosten, dit inclusief een consumptie. Nadere informatie bij Petra van der Wal: p.vanderwal@planet.nl.

Meer berichten