Basketiers'71: Medesporthalgebruikers welkom terug!

ZEVENAAR - De buitentempraturen worden langzaam frisser en kouder. Binnen is het heerlijk en goed vertoeven. Op sportgebied, buitensporten gaan weer naar binnen.

De jaarlijkse puzzel van ATRO (beheerder accommodaties) wordt weer gelegd. Een hels karweieen hele klus, dit jaar is het weer gelukt. Basketiers’71 vaste binnensportgebruiker verwelkomt haar mede sporthalgebruikers weer. De trainingstijden worden weer aangepast, er wordt uitgeweken naar diverse andere locaties. Gebeurd in de winterperiode lopend van 20 november tot en met 28 maart.

De locaties voor Basketiers’71 zijn dit jaar: Landeweer, Schilderspoort & Heerenmaten. Zodat een ieder binnen de Zevenaars sportgemeenschap zijn/haar sport kan beoefenen/beleven. Is dit lastig, Ja eerlijkheidshalve wel, willen we dit anders, Ja liefst alles het hele seizoen op één locatie. Maar zolang dat niet mogelijk is, is het roeien met de riemen die er zijn.

Dit alles in goed overleg met alle betrokken partijen, we hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen. Iedere bewoner van de gemeente Zevenaar warm maken, warm houden voor diverse sportactiviteiten. De sport is de factor, die we met zijn allen een warm hart toe blijven dragen, dan hoort dit erbij.

Vanaf 20 november kunt als buitensportgebruiker, weer gebruik maken van de binnensport faciliteiten. Als Basketiers’71 blijven wij de sport in Zevenaar, basketbal, in het bijzonder een warm hart toe dragen. Daarom verwelkomen wij ook dit seizoen weer onze medesporthalgebruikers in sporthal Heerenmaten. Wensen wij hen een mooi, sportief binnen seizoen toe, met heel veel sportplezier.