Logo gemeentenieuwsonline.nl
On Chesil Beach.
On Chesil Beach. (Foto: ?)

Programma Filmhuis Didam

Zwaar verliefd. Maandag 12 november 20.00 uur.
Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.Met Abbey Hoes en Jim Bakkum.

The Spy Who Dumped Me. Vrijdag 16 november 20.00 uur.
Audrey en Morgan zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan.

The Third Murder. Maandag 19 november om 20.00 uur.
Wat gebeurt er wanneer een advocaat zich afvraagt waar zijn verantwoordelijkheid eigenlijk ligt en besluit dieper te graven dan gewenst? Hoe betrouwbaar zijn de getuigen in een zaak en doet de waarheid er eigenlijk toe? Japanse film.

On Chesil Beach. Maandag 12 november om 20.00 uur.
Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een bedompt hotel bij Chesil Beach in het Engelse Dorset. Hier blikt het stel terug op hun ontluikende romance, ongemakkelijk over de aanstaande huwelijksnacht. De verzwegen misverstanden en angsten van die avond zullen hun levens voor altijd veranderen. Geliefd Brits auteur Ian McEwan schreef zelf het scenario voor de verfilming van zijn bestseller roman On Chesil Beach.

Filmhuis Didam. Meulenvelden, Waverlo 2 Didam.
Meer informatie over films of het filmhuis en reserveren staat op www.filmhuisdidam.nl.

Meer berichten